Info

Wie ben ik:

Ik ben manon, spontaan, vrolijk en liefdevol. Ik ben zeer creatief, speels en ondernemend. En ik hou van de natuur! 

Als moeder van 6 goudstukken (waarvan een engeltje) en een passie voor fotografie, vind ik het ook erg leuk om andere kinderen op de foto te zetten en ook jullie belangrijke herinneringen voor later vast te leggen. Want iedere ouder weet, kinderen groeien zo ontzettend snel! 

Ik ontdekte al op vrij jonge leeftijd dat fotografie een passie was die ik erg leuk vind om te doen, en dat je zo de leukste, lachwekkendste maar ook zeer emotionele herinneringen kunt vastleggen. ik heb al heel wat verschillende camera's versleten, en zelfs vroeger met mijn opa filmrolletjes en dia's ontwikkeld! Heerlijk met opa en oma dia's bekijken met de gordijnen dicht. 

Zelfs polaroids waren vroeger een ding, ze plakten overal in huis!

Naast fotografie ben ik ook graag creatief bezig zowel alleen als met mijn kinderen, zoals bakken en knutselen, wat uiteraard dan ook terug te zien is in mijn fotografiestijl. Tevens hou ik ontzettend van kleur, en de natuur. Ook dit zul je terugzien in mijn stijl. Wij gaan graag wandelen, en doen ook urban exploring (urbex).

Waarom zou jij voor mij als fotograaf moeten kiezen? Want ja er zijn er natuurlijk genoeg om voor te kiezen! Ik hou van kinderen, ik ben geduldig, meegaand, en weet ook de grens van een baby of kind. Zo heeft mijn oudste dochter add en mijn jongste hsp. Ik hou niet van de simpele alledaagse fotootjes, ik hou van het net even anders, dit zie je ook weer in mijn portfolio/gallerij. Ook is geen idee te gek, vraag me gerust voor de meest gekke en uiteenlopende foto ideeen. 

Tot slot kun je ook bij mij terecht voor bijvoorbeeld cakesmash als je kindje een allergie heeft, 3 van mijn kindjes is er bekend mee, dus heb jij een kindje met allergie, twijfel niet om me een berichtje te sturen. Ik ben bekend met koemelk, ei, gluten (of los tarwe), soya, lupine en pinda! (en citrusvruchten).